Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Θεός κι Άνθρωπος Αντάμα.

Την Φύση γύρω μας, την Έφτιαξε ο Θεός και όρισε μια τάξη, πως να ανθίζει ο βλαστός και πότε να καρπίζει.

Τα ζωντανά παντού στην γη, έχουν σοφά επιλεγεί, άλλα να είναι βοηθοί, φύλακες και προστάτες, ενώ κάποια άλλα έχουν οριστεί ακόμη κι ως τροφοδότες.

Εως Σήμερα ο Άνθρωπος οργάνωσε την Ζωή του, ώστε να είναι κυρίαρχος στον τόπο τον δικό του. Αυτό όμως που μας στοίχισε σε όλην την Ανθρωπότητα, είναι που πάντοτε κάποιοι "τάχατες δυνατοί" κατάφεραν να αποκτήσουν τους τόπους των "αδυνάτων".

Ειρήνη ο Θεός ζητά καί φροντίζει για ολον τον Κόσμο, για τους καλούς, για τους κακούς, για τους ήρεμους, τους συνετούς, τους κακοπροαίρετους, πιστούς στην Αγάπη Του και στους Απίστους. Πρόβλημα για όλη την Φύση είναι οι Αλαζόνες και οι Αδιάφοροι για ότι στη Γη συμβαίνει. 

Τελειώνοντας θέλω να πω, πως Πρόσωπο με πρόσωπο μας Ευλογεί ο Θεός, με όλα τα "Ονόματα Του", εκτός από όσους Δυστυχώς, φανερά εγωιστικά, γυρίζουν στον Θεό την Πλάτη. 

"Θεέ μου, σε παρακαλώ, Ενθάρρυνε τους Ικανούς να αγωνιστούν για Ειρηνική Ζωή και Φώτιζε μας όλους, την Φυσική Ζωή να Υπηρετούμε, να Πιστεύουμε Ορθά, να Αγαπούμε Ειλικρινά και Βέβαια να Ελπίζουμε, πως με την Δική Σου Ευλογία θα Πορευόμαστε ΑΝΤΑΜΑ.

Γένοιτο, Γένοιτο, Αμήν. 

💐🏺💐
Ιωάννης ο Ιθυπόρος. 
2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαία Επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά Κάστρα

get this widget