Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Δοξολογώ τον Πανάγαθο Θεό, που βαθμολογεί την Προσπάθεια και μας οδηγεί στο Αποτέλεσμα.

 Αδελφοί Χριστιανοί, Φίλες και Φίλοι, με την Ανάσταση του Ιησού Χριστού, όλοι είμαστε κερδισμένοι. Εύχομαι να εορτάσαμε όλοι την Ανάσταση, ως γεγονός αδιακρίτως ώρας. Καλό θα είναι να ζούμε την Ουσία της Ανάστασης και να μη σκοντάφτουμε στις Προσωπικές Θέσεις των Υπερήφανων Κατόχων της μοναδικής, δικής τους Αλήθειας. Ο Θεός είναι βέβαιον ότι συγχωρεί. Εμείς οι Άνθρωποι βάζουμε βαθμούς δυσκολίας στους άλλους, μην τύχει και μπει στο Παράδεισο κάποιος Ανάξιος.
Δοξολογώ τον Πανάγαθο Θεό, που βαθμολογεί την Προσπάθεια και μας οδηγεί στο Αποτέλεσμα.
Προσεύχομαι στον Παντοδύναμο Θεό, να Φωτίσει αυτούς που πήρανε τα κλειδιά του Παραδείσου από τους Αγίους Φύλακές του, ώστε να μη βάζουν το προσωπικό τους "τυπικό" ως εμπόδιο επικοινωνίας, με Την Παναγία Τριάδα. Αμήν.

Προσανατολισμός Σωτηρίας: Χριστός Ανέστη.

Αξιότιμοι Φίλες και Φίλοι. Χριστός Ανέστη.

Το Ανθρώπινο γένος είναι ευλογημένο από τον Θεό, διότι Ο Θεός αποφάσισε την ενανθρώπιση του Λόγου Του προς τους απογόνους των Αδάμ και Εύας.
Ο Υιός και Λόγος Του Θεού του Ζώντος, γεννήθηκε υπό του Πατρός σε αντίθεση προς τον Άνθρωπο, το Πλάσμα Του Θεού Πατρός. Το εκπορευόμενο παρά του Ουρανίου Πατρός, Άγιον Πνεύμα, μέσω του Ιησού Χριστού, μας οδηγεί στην Οδό της Επιστροφής προς την Μοναδική Αλήθεια. Η δε Αλήθεια -Ιησούς Χριστός- μας Σώζει εκ του Θανάτου -Ανάσταση εκ Νεκρών- και μας Δέχεται κατά την Κρίση του, -την Ώρα της Κρίσεως- στην Ουράνιο Βασιλεία.

 


Το μήνυμα αυτό, έχει προορισμό να μας συστήσει, τη Δύναμη του Ιερού Σταυρού, ως Αιώνιο Σύμβολο Σωτηρίας. Την Οικουμενικότητα της Διδασκαλίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και την Ανάγκη της προσέγγισης στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, μετέχοντας τελικά στην Θεία Μετάληψη. Όλη αυτή η Διαδικασία, είναι Προσανατολισμός Σωτηρίας.

 

Προσανατολισμός Σωτηρίας: Χριστός Ανέστη. (michaelidespost.com)

Τυχαία Επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά Κάστρα

get this widget