Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Αισιόδοξοι, Ευγνώμονες και Χρήσιμοι, είναι όσοι μας Χρειάζονται στον Δρόμο προς την Πρόοδο.

Να Είμαστε Ευγνώμονες και Αισιόδοξοι, πολύ δε περισσότερο Χρήσιμοι.
Πιστεύω πως η διάθεση μας, να είμαστε Χρήσιμοι, είναι το Ζητούμενο για την Νέα  Ελλάδα, με Ενεργό Ρόλο στην Ευρώπη.

Οι Έλληνες, ως Προσωπικότητες, έχουμε Χαρίσματα, Ταλέντο και Δεξιότητες που λόγω των Άτολμων Πολιτικών, παραμένουμε εντός της Χώρας, παραγκωνισμένοι -ίσως και κυνηγημένοι. Και Αυτό Πρέπει να Αλλάξει.
Βεβαίως στο Εξωτερικό μας τιμούν και μας αναδεικνύουν.

Με το μήνυμα μου αυτό, σας ζητώ  -  ως ελάχιστη προσφορά στην Κοινωνία - όπου αντιληφθούμε κάποιο αξιόλογο Άνθρωπο, Πολίτη, Πολιτικό,  Συνδικαλιστή, Επιστήμονα, Επαγγελματία, Εργάτη ή Υπάλληλο που συμπεριφέρονται ως Ενεργοί Πολίτες, να τους αναδείξουμε.
Προτιμότεροι οι Ενεργοί Πολίτες, καθώς οι Βολεμένοι Πολίτες, δεν φαίνεται να έχουν Όραμα για το σύνολο της Ελληνικής Πραγματικότητας. Ο Ιησούς Χριστός Είναι η Αλήθεια της Αγάπης.

Στα λόγια δεν είμαι ικανός, κυρίως όταν γράφω, αλλά είμαι ευγνώμων απέναντι στους ικανούς, δεν τους αποδομώ, δεν τους κοροϊδεύω, εκτιμώ την αξία και τις ικανότητες, κάθε προσωπικότητας που προσπαθεί με το τρόπο της, να συνδράμει στην κοινωνική ανάπτυξη της Ελλάδας.
Την Πρόοδο της Ελλάδας μας επιθυμώ, την επιθυμία μου την κάνω προσευχή, καθώς πιστεύω στον Θεό και του έχω απεριόριστη Εμπιστοσύνη.
Όποιος γνωρίζει καλά τον εαυτό του και έχει αγωγή Ιησού Χριστού, όλον τον κόσμο Αγαπά και αγωνίζεται πραγματικά να γίνεται το δίκαιο, με διάκριση και πνευματική λεπτότητα. Αμήν. 🌿🍇🌿

Τυχαία Επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά Κάστρα

get this widget