Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Είναι θεμιτό, να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας -Κορίτσια και Αγόρια-, ώστε να έχουν Ανδρείο Φρόνιμα. Δηλαδή να διακρίνονται για την Γενναιότητα τους.

Καλημέρα Γονείς. Είμαι κι εγώ Γονιός.
Είναι θεμιτό, να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας
-Κορίτσια και Αγόρια-,
ώστε να έχουν Ανδρείο Φρόνιμα.
Δηλαδή να διακρίνονται για την Γενναιότητα τους.

Το μεγάλο Θέμα είναι, πως Γίνεται αυτό; Επιστημονικά: Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Πρακτικά όμως, εφόσον οι Γονείς έχουμε Ανδρείο Φρόνιμα, τότε δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, από το να συμπεριφερόμαστε ψύχραιμα, όπως έχουμε μάθει. Τα παιδιά μας είναι προκαθορισμένο πως επιτυχημένα ή όχι, θα μας αντιγράψουν.
Φαντάζομαι, πως όλοι καταλαβαίνουμε, ότι εάν αγωνιστούμε όσοι γονείς θέλουμε να αποκτήσουμε γενναίο φρόνιμα, επιτυχώς. Τότε έχουμε πολλές ελπίδες να τα καταφέρουμε Επιστημονικά και με τα Παιδιά μας.

Συμπερασματικά. Αυτό το κείμενο είναι ένα Άρθρο Προσέγγισης σε ένα θέμα, αρκούντος ζωτικού. Παρακαλούνται οι αναγνώστες που έχουν άποψη επί του Θέματος να συνδράμουν σχολιάζοντας το παρόν κείμενο.
Έχουμε δε την διάθεση, να δώσουμε συνέχεια κοινοποιώντας τους σχολιασμούς -εάν έχουμε την άδεια των σχολιαστών- ή να αναδημοσιεύσουμε την γνώμη τους επώνυμα ή με εναλλακτική προσωνυμία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαία Επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά Κάστρα

get this widget